Viaţa mea are coloană sonoră

Iubi, tu trăieşti muzica, e păcat să n-o ai.

Spotify. Prietenii mei din Panama aveau playlist-uri pe Spotify când eu mă întrebam la ce-mi mai trebuie o aplicație de muzică, bine că am Youtube și Shazam, care e zeul aplicațiilor. Nu sunt un consumator timpuriu sau cum doamne iartă-mă sunt etichetați oamenii care încearcă primii un produs; am făcut facultate și master în marketing, dar uite că am dat doi bani sau doi cenți pe aceste “comunități imaginare”. În fine, voiam să zic că am pierdut discuțiile despre Spotify în România. Dar mi-am instalat aplicația acum vreo 2 luni, la recomandarea iubitului, pentru că “iubi, tu trăiești muzica, e păcat să n-o ai”. Da, viața mea are coloană sonoră, cum știu că multe vieți au. Ale părinților mei au; știu din observație participativă, nu din discuții/interviuri.
Nu e că azi am auzit la radio că Spotify are un playlist dedicat câinilor ce stau singuri acasă când familiile lor sunt pe la slujbe. Dar azi am vrut să ascult Oh Carol, a lui Neil Sedaka, melodie pe care am auzit-o într-o vară la Mamaia, când aveam vreo câțiva ani, nu știu…10. Erau la modă So 50’ sau Oldies but goldies, compilații la ale căror reclame mă uitam cu jind pe VH1.

În fine…dacă nu aș fi căutat Oh Carol pe Spotify în această seară, aș fi murit crezând că această Crying in the rain este o o piesă muzicală 100% A-ha!Imagini in cuvinte, despre: