7 Days Painting Challenge -Day3

7DaysPaintingChallenge: pictez în fiecare zi pe o coală de hârtie pentru culori acrilice, ceva nou. Pictura este înrămată și are un preț de 200 lei. Îmi doresc ca la sfârșitul fiecarei zile să existe câte un cumpărător pentru ea, cumpărător care va ști că a contribuit la cheltuielile de la veterinar și cele de întreținere a celor de acum, 9 suflete: Alba, Neagra, Maroa, Jacques, Motănel, Mojo, Freddie, Luna și Bagheera; Bagheera este ultimul, dar e primul din arcă. Motănel este încă spre adopție, însă are de terminat tratamentul și de urmat schema de vaccinare.

Iată a 3-a pictură: Alexandra mi-a lansat o provocare în provocare întrebându-mă dacă îi pot picta Metamorfoza. Am zis da și am pictat asta. Pictura de azi are așadar un cumpărător. Îți mulțumesc că ai avut încredere în mine, dear!

Fluturi voi mai picta. Și de fiecare dată voi avea în minte întâmplarea din Deltă de acum vreo 10 ani, când am întâlnit o familie cu o fetiță de vreo 3-4 ani. Eram împreună la masă, așteptam să ne vină mâncarea, iar cea mică era plină de energie; părinții se tot învârteau după ea. Amintirea s-a estompat în timp și nu mai știu exact ce și cum s-a întâmplat. Dar va rămâne cu mine tot timpul liniștea care s-a lăsat odată ce fetița și-a găsit o ocupație: ținea în mâinile-i mici un fluture și sub privirea îngăduitoare și încuviințătoare a mamei, îi rupea aripile cu acea curiozitate și bucurie că face ceva nou. Mama nu-i spunea copilului că fiecare ființă are dreptul la viață și că e o cruzime să omorâm o ființă doar de amuzament și doar pentru că putem să o facem. Mama era ușurată că fetița are o activitate.

Metamorfoza azi: Be yourself! And do all your best to be a kinder self. ❤️

Acrilice pe coală A3 de hârtie de desen, ramă pictată manual. Preț 200 lei.

#7dayspaintingchallengeImagini in cuvinte, despre: