7 Days Painting Challenge – Day 7

7DaysPaintingChallenge: pictez în fiecare zi pe o coală de hârtie pentru culori acrilice, ceva nou. Pictura este înrămată și are un preț de 200 lei. Îmi doresc ca la sfârșitul fiecarei zile să existe câte un cumpărător pentru ea, cumpărător care va ști că a contribuit la cheltuielile de la veterinar și cele de întreținere a celor de acum, 9 suflete: Alba, Neagra, Maroa, Jacques, Motănel, Mojo, Freddie, Luna și Bagheera; Bagheera este ultimul, dar e primul din arcă. Motănel este încă spre adopție, însă are de terminat tratamentul și de urmat schema de vaccinare.

Iată a șaptea pictură și ultima din seria 7DaysPaintingChallenge: Buburuză în margarete. Pictura are deja un cumpărător, întrucât mi-a fost comandată de Monica.

Acrilice pe coală A3 de hârtie de desen, ramă pictată manual. Preț 200 lei.

#7dayspaintingchallenge

P.S.: Cu aceasta, provocarea mea a luat sfârșit. Vă mulțumesc tuturor pentru încurajare, implicare, susținere, gânduri și pentru că iubiți animalele. Iar voi, cei care mi-ați cumpărat picturile…pentru voi încă nu am cuvinte, sunteți extraordinari! ❤️ Scriu mai multe în zilele ce urmează. Mă înclin!Imagini in cuvinte, despre: